RunAwayFilm Workshop Tour

It`s about teaching what I know, experiences & friendships

Ce urmarim?

     De muuult timp ne-am dorit sa vizitam tara noastra frumoasa, doar ca, pana acum nu am reusit sa vedem decat fugitiv, orasele mari. De obicei stresati, obositi. Videograf de nunta fiind, de aproximativ 15 ani, mi-a cam manancat sezonul de vara.. Pe cine pacalesc? Tot anul, viata. Iti mananca viata! Pandemia actuala, cu toate ca ne cam incurca din toate punctele de vedere, ne permite putin sa respiram, sa luam o pauza. Acum e momentul sa fugim!

De ce Workshop-uri si nu doar pur relaxare?

     Am fost intrebat de mai multa lume daca nu tin workshop-uri 1 la 1. O singura data am acceptat si nu e foarte ok. E costisitor si pentru mine si pentru student. Anul acesta impreuna cu Cristina, am ajuns la ideea de a tine cursuri de maxim 4 studenti. Astfel costurile nu se ridica foarte mult nici pentru student si ne acopera putin din cheltuielile excursiei noastre cu drag asteptata! Win-win situation!

 

Nu e vorba doar de scoala si citybreaks!

     Planuim in acest roadtrip sa surprindem imagini, Fotografii, film, aeriale! Landscape, portrete, fashion, de toate! Planuim sa ne gasim cate-o muza in fiecare regiune a tarii, fie ca e o persoana, o cladire, un peisaj. Plus, sa ne facem noua pozici. O prietena foarte draga noua,, ne-a obisnuit cu pozicile. Mai nou suntem foarte pitzi.. Multumim Lole ca ne-ai stricat!

     Vrem sa cunoastem oameni, cat de multi oameni faini! La fiecare workshop din anii trecuti, ne-am legat noi prietenii si suntem foarte recunoscatori! <3 Netorking-ul e cel mai valoros intr-o astfel de experienta! 

Cu ce ramai dupa worhsop-ul RunAwayFilm?

     Eu iti arat, iti explic, te invat tot ce stiu! Nu am nici un filtru, nu ascund nimic! Cursul e de obicei structurat in asa fel, incat sa cuprinda tot ce ai nevoie pentru a-ti schimba total conceptia despre filmul de nunta sau de orice fel. Sa te faca sa vezi altfel lumina, compozitia, montajul si culoarea. 

     Fiind un curs asa restrans, il putem structura oricum, dupa cerintele cursantilor. Poate vreti sa insistam mai mult pe expunere/compozitie, poate mai mult la partea de colorizare? Stau la dispozitia cursantilor o zi intreaga, astfel putand acoperii cea mai mica nelamurire!

Termeni și condiții. Politica de utilizare Cookie-uriANPC
Copyright © 2020 PFA Osi Szebeni. Proudly scratched by BEARDESK.